Veszélyes és elektronikai hulladékgyűjtés cikkek

2021-06-08, Dorog, Művház: elektronikai hulladék gyűjtés (veszélyes hulladék - NEM!!!)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Televíziók, monitorok és egyéb elektromos hulladékok (DE: csak azok, VESZÉLYES HULLADÉKOK NEM!!!) adhatók le 2021. június 8-án, kedden 8 és 12 óra között a dorogi művelődési háznál (2510 Dorog, Otthon tér 1.). Az elektromos hulladékokat nemcsak a dorogiak adhatják le! A gyűjtést NEM a DKE szervezi, hanem a tokodaltárói Eszköz Partner Kft. 

A háztartásokban keletkező elektronikai hulladékok elhelyezése sokunk számára okoz fejtörést. Különösen nehézkes a különböző televíziókészülékek leadása a képcsövestől az úgynevezett “lapostévékig”, amelyeket sokszor az egyéb elektronikai hulladékot begyűjtő cégek sem fogadnak be. Erre a problémára szeretne a Szemétirtók csoport megoldást kínálni a tokodaltárói Eszköz Partner Kft. jóvoltából.

Június 8-án, kedden, Dorogon, a Művelődési Ház (2510 Dorog, Otthon tér 1.) udvarán 8-12 óra között(!) várják (nemcsak dorogiaktól) a padlásokon, udvarokon, fészerekben kallódó televíziókat, monitorokat, számítógépeket, számítógép-alkatrészeket és egyéb elektronikai hulladékokat. Azonban nem vesznek át CD lemezeket, akkumulátorokat, elemeket és bárminemű veszélyes hulladékot!

(forrás: dorogimedence.hu)

Ön itt van: Címlap veszhull-gyűjtések 2021-06-08, Dorog, Művház: elektronikai hulladék gyűjtés (veszélyes hulladék - NEM!!!)